VÅRA WORKSHOPS

FRÖKEN B & OUROBOROZ ger tillsammans riktade evenemang till skolor och ungdomar. Vi jobbar kontinuerligt inom Skapande Skola, och representeras av Kulan Stockholm, Musik i Syd och Musikcentrum Öst.

GÖR DIN GREJ! ft. OUROBOROZ Workshop

Är en skapande workshop med avsikt att inspirera unga att ta plats och uttrycka sig med text och musik.
Rap är ett tacksamt att arbeta med, det ger utrymme för ett såväl kraftfullt som lekfullt sätt att uttrycka sig på. Fröken B och Ouroboroz visar tillsammans på bredden av hiphop och spelad musik, och erbjuder en workshop där hiphop möter liveband och improvisation.
Ges tillsammans med vår Konsert För Skolor.
Från årskurs 4 tom gymnasium. Finns även för vuxna.

OUROBOROZ Workshop

Vad är digital musik och vad är analog musik? Hör vissa instrument till en viss stil, eller kan man spela alla instrument till alla stilar? I Ouroboroz workshop undersöker vi olika stilar och hur ett band fungerar där deltagarna dirigerar och styr bandet. Bakgrunden till denna workshop finns i skillnaden på de instrument som barn och unga ofta får chans att lära sig, och den musiken de lyssnar på.

Foton: Ellinor Sterner Bonander & Johan Bergmark
Foton: Ellinor Sterner Bonander & Johan Bergmark

FRÖKEN B & OUROBOROZ
Konsert För Skolor

Mycket musik som unga lyssnar på idag skapas helt eller delvis på digital väg. Samtidigt erbjuder skolor på alla nivåer utbildningar i mer klassiska instrument som sång, gitarr, bas, piano och trummor. Det finns ett avstånd mellan musiken unga lyssnar på och instrumenten de lär sig behärska. Därför ger Ouroboroz och Fröken B en konsert där klassisk hiphop tolkas av enbart spelade instrument, som kanske Sveriges enda organiska liveakt inom hiphop, i syfte att dels delge barn och unga en konsert av hög kvalitet samt inspirera till eget skapande, oavsett musikalisk bakgrund eller instrumenttillhörighet.
Konserten erbjuds enskilt eller tillsammans med workshopen Gör Din Grej. Ges i klassrum eller större lokaler, upp till 1000 personer.


Boka en workshop: Kontakta oss

Se mer om vårt utbud på Skapande Skola.


Ouroboroz / Liveband / Alla rättigheter reserverade
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!