FRÖKEN B & OUROBOROZ

KRAFTFULL LIVEAKT MED HJÄRTA

Fröken B & Ouroboroz är en turnerande liveakt, med Sveriges kanske enda dedikerade liveband inom hiphop. Fröken B & Ouroboroz levererar en upplevelse med energi och dynamik som få andra.

OM FRÖKEN B

Göteborgsbaserade FRÖKEN B har varit en självklar del av den svenska hiphopscenen i över 15 år. Både som soloartist och som ena halvan av hiphop/soul-duon SILVERSYSTRAR. Under åren som gått har Fröken släppt musik och spelat flitigt runt om i landet. Hon har intagit scener på alltifrån festivaler och klubbar till anstalter och operahus. Rapparen har en förkärlek för klassiska hiphop-beats och levererar välskrivna verser om vemod, lojalitet och känslan av att aldrig ge sig. Göteborgs-Posten beskriver det som "Uttrycksfullt och rättframt från början till slut" (GP 13/6-13).

2016 släppte Fröken den uppskattade EP:n "Hjärta". Den fyra spår långa EP:n med ett klassiskt sound är på många sätt en uppföljare till hennes tidigare släpp "Fröken B-sidor". Med ett rått och ärligt uttryck pratar rapparen om det som ligger henne nära. Om världen hennes dotter ska möta, om att vara otillräcklig i en relation och om vår ständiga jakt efter mer.

Ouroboroz / Liveband / Alla rättigheter reserverade
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!